API-Handel

bijen-voorlichting

Potjes honing als geschenk

Relatiegeschenken honing kleine potjes kopen bij Nederlandse imker grote aantallen

Honing weggeven doet het altijd goed omdat vrijwel iedereen honing weet te waarderen. Met een honing relatiegeschenk laat jouw klanten, relaties of gasten zien dat je kiest voor duurzaam, ambachtelijk en kwalitetit. Inmiddels hebben al duizenden potjes honing ons bedrijf verlaten als (h)eerlijk relatiegeschenk!

Relatiegeschenken met honing bestellen >>

Omdat ambachtelijke honing van Nederlandes bodem een duur product is, kiezen we voor het maken van een relatiegschenk met honing meestal voor een wat kleiner potje. 

Deze potjes honing hebben een ambachtelijke maar eigentijdse uitstraling. Zowel de bovenzijde als de voorzijde kunnen we voorzien van een volledig full colour bedrukt label met daarop uw eigen logo en/of boodschap

Persoonlijk etiket op potje echte honing

De labels op de potjes honing bepaald u als klant dus volledig zelf! Wij kunnen u een .eps of .ai werktekening toesturen waar uw reclamebedrijf of vormgever mee uit de voeten kan om ons een kant en klaar ontwerp aan te leveren dat wijop de potjes honing plakken.

Heeft u geen vormgever of reclamebedrijf dat de opmaak van de labels kan verzorgen? Geen probleem, wij hebben een eigen DTB afdeling die tegen meerprijs  het label voor u kunnen opmaken. Het enige wat hoe hoeft te doen is aangeven wat u op het honingpotje wenst te hebben en ons bijbehorend logo of foto toe te sturen, dan maken wij voor u het ontwerp!

Vraag offerte aan voor honinggeschenken >>

Bedankjes trouwdag en cadeaupakketten

Geschenkpotjes met nederlandse honing als relatiegeschenk bedankje bruiloft trouwdag kopen

Een potje honing weggeven als bedankje voor uw gasten op de trouwdag is natuurlijk ook een superleuk idee! Het is weer eens wat anders dan de traditionele bruidsuikers, maar evenwel natuurlijk BIJzonder zoet!

U kunt op het label vanzelfsprekend volledig zelf uw eigen boodschap en vormgeving laten drukken. Wij staan u graag terzijde om dit zo mooi mogelijk te maken, indien gewenst kan dit in overleg met de bruidsfotograaf om op de dag zelf het bedankje op te maken met daarop een foto uit de shoot!

Verdere toepassingen van onze geschenkformaat potjes honing zijn onze bekende proefpakketten, cadeaupakketten en in Kerstpakketten! Lees hierover verder op onze speciaal hiervoor ingerichte pagina.

Informatie over bruiloftbedankjes met honing >>

Bekijk Cadeaupakketten met honing >>